Työterveyshoitaja [Finland]


 

$ads={1}

Työterveysasema Loviisa
15.8.2023
kokoaikainen
Lisätietoja
Loviisa, Aleksanterinkatu
Hae paikkaa

Aleksanterinkatu 5
View larger map

Keyboard shortcuts
Map data ©2023
Terms of Use
Report a map error

Haluatko työskennellä ihanassa ja välittävässä työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä, ja jossa on hyvä olla? Onko sinulla pilkettä silmäkulmassa? Haluatko olla osa moniammatillista työyhteisöä, jossa jokainen on samanarvoinen ja mielipidettäsi kuunnellaan?

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Työterveyshoitajan työ on mielenkiintoinen, jatkuvasti kehittyvä, vaihteleva ja monipuolinen työ, jossa pääset yritysten ja asiakkaiden kautta tutustumaan laajasti eri ammatteihin ja toimialoihin. Työterveyshoitajan työssä ei ole kahta samanlaista työpäivää.

Haemme työterveyshoitajaa Loviisan yksikköömme

Työterveyshoitajana teet työtä, jolla on suuri merkitys asiakasyrityksesi henkilöstölle ja työyhteisölle sekä koko yhteiskunnallemme. Tärkein tehtävämme on selvittää voiko työstä sairastua?

Työterveyshoitajana vastaat sinulle nimettyjen yritysasiakkaiden työterveyshuollon prosessien (mm. työpaikkaselvitykset, toimintasuunnitelmat, terveystarkastukset) sujuvasta toteutumisesta ja edistät työntekijöiden työ- ja toimintakykyä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Työsi ei todellakaan ole yksitoikkoista, vaan nautit siitä, että saat suunnitella itsellesi monipuolisia työviikkoja ja pääset kehittämään yritysasiakkaidesi työterveystoimintaa. Saat työskennellä itsenäisesti, mutta et kuitenkaan koskaan ole yksin, vaan sinulla on kollegoidesi, esihenkilösi ja tiimisi jatkuva tuki. Saat myös laajat koulutusmahdollisuudet läpi uran omien kiinnostustesi mukaan. Työtäsi sujuvoittavat helppokäyttöiset digitaaliset työkalut.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan koulutusta. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut ammattilainen - tärkeintä on aito asiakaslähtöisyys, into työhyvinvoinnin tukemiseen sekä kiinnostus oman työn kehittämiseen. Meillä Mehiläisessä tehty voittaa täydellisen ja virheistä opitaan yhdessä.

Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, suuren konsernin vahvan tuen, edistykselliset työkalut, hyvän perehdytyksen sekä mentorin!

Tervetuloa joukkoomme! Työaikasi voidaan yhdessä räätälöidä ja työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti. Työtä on mahdollisuus tehdä osittain myös etänä.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.8.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Työelämäpalveluiden palvelupäällikkö Hilkka Immonen, 040 6125 291 . hilkka.immonen@mehilainen.fi

$ads={2}


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال