Regisseur Bagage Afhandeling Systeem [Netherlands]


 Nice to know (you)
.
Mede dankzij jou vervoeren wij bagage van onze passagiers veilig, voorspelbaar en aangenaam naar de juiste bestemming.
We willen Nederland verbinden met de rest van de wereld.

$ads={1}


Je bent een belangrijke schakel in het logistieke proces van de koffers van de passagier. Dat betekent dat jij zorgt dat bagage van de passagier meereist naar plaats van bestemming, van A naar B, soms via C op een veilige en verantwoorde wijze.
.
Connecting your world

Als Regisseur Bagage Afhandeling Systeem Schiphol (afkorting: BASS Regisseur) ben je verantwoordelijk voor het monitoren en bijsturen van verschillende bagage(deel)processen. Procesverstoringen in het bagagesysteem direct (laten) oplossen. Zo verbind jij Nederland met de rest van de wereld. En hoe je dit aanvliegt? Dat is aan jou. Bij Schiphol Group vertrouwen we op jouw talenten zoals de manier waarop jij hoofd- en bijzaken van elkaar kan onderscheiden en verbanden kan leggen. Jouw talenten zet je als Regisseur Bagage Afhandeling Systeem om naar actie om de volgende doelen te bereiken:

Vanuit een integrale visie als Bass Regisseur richten op de optimale prestatie van bedrijfsmiddelen en installaties die worden gebruikt in het bagage afhandelingsproces.
Operationele procesbewaking
Het plannen en toewijzen van bagagetransport- en sorteercapaciteit aan afhandelaren.
Signaleren van knelpunten door de diverse systemen te monitoren en het initiëren van acties naar onderhouds- en storingstechnici, systeembeheerders en gebruikers van de installaties en bagage sorteerruimten. Je weet hierin helder te communiceren wat er aan de hand is of wat er moet gebeuren, en overtuigt deze mensen om in actie te komen om de verstoring te verhelpen.
Er vindt veelvuldig operationele afstemming plaats met afhandelaren en/of Airlines en er wordtoverleg gevoerd met de onderhoudsfirma’s over uit te voeren werkzaamheden. Jij geeft als regisseur in deze overleggen ook adviezen aan afhandelaren (met name KLM) over het optimaliseren van processen.

Naast het monitoren van alle bagagesystemen in jouw bagagegebied (in totaal 4 gebieden, geregisseerd door 4 regisseurs), denk je na over de inrichting van de huidige processen.

.
You've got this

Voor deze functie vind jij voor elk probleem een oplossing. Ook behoud je de rust. Ook als de druk het hoogst is. Verder heb je:

Mbo+ werk- en denkniveau.
Minimaal 2 jaar relevante en recente werkervaring, waarbij je functie inhoudelijk te maken hebt met logistieke planprocessen.
Kennis en ervaring met logistieke plansystemen.
Feeling met het gebruik van geautomatiseerde systemen.

De functie wordt in volcontinu dienst uitgevoerd, dat wil zeggen dat je wisseldiensten hebt en voor elke dienst beschikbaar moet zijn (vroeg, laat, nacht. Dit kan impact hebben op je fysieke en mentale gesteldheid, hier moet je wel tegen bestand zijn.

Voor deze functie is een interne opleiding van ongeveer 9 maanden vereist. Er wordt gewerkt in vaste teams, ongeveer 8 medewerkers per dienst.

.
You get this
€ 3.416 tot € 4.407 bruto per maand (Schaal 8).
8,33 % vaste bonus aan het eind van het jaar.
Deelname aan het pensioenfonds ABP.
7% reservediensttoeslag (van de uitbetaalde roostertoeslag).
100% feestdagtoeslag.

Dit zijn nog maar een aantal van onze arbeidsvoorwaarden die horen bij deze functie (op basis van een 36-urige werkweek). Schiphol Group heeft jou nog meer te bieden. Ga voor het totale overzicht van alle arbeidsvoorwaarden naar Arbeidsvoorwaarden van Schiphol | Schiphol (werkenbijschiphol.nl).

Airport Operations & Aviation Partnerships is het middelpunt van Schiphol Group. Samen met 909 betrokken collega’s zijn we verantwoordelijk voor de infrastructuur die zorgt dat de aankomst en het vertrek van reizigers, bagage en vrachtgoederen zo goed mogelijk verloopt. Betrouwbaar, veilig en efficiënt.

Hoe werkt het solliciteren bij Schiphol?

Wat zijn jouw talenten? Welke dromen heb jij? Wat is jouw verhaal? We zijn benieuwd naar jou en nodigen je graag uit om te solliciteren. Solliciteren kan door jouw motivatie en cv met ons te delen via de sollicitatiebutton hieronder.

Jouw sollicitatie naar deze functie van Regisseur Bagage Afhandeling Systeem ontvangen we graag vóór 3 juli.
Heb je vragen over de functie of over het sollicitatieproces? Stel deze aan Roesman Tamin (Recruiter) via roesman.tamin@schiphol.nl of +31 6 5124 9064.
Voor meer informatie over solliciteren bij Schiphol Group: www.werkenbijschiphol/procedure.
Voor de veiligheid van onze reizigers en collega’s maakt een AIVD-veiligheidsonderzoek (VGB B-Burgerluchtvaart) altijd deel uit van het proces.
Je solliciteert op de vacature bij Schiphol Group
Je hebt een vacature op het oog en vult het sollicitatieformulier in.
Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie
Je hebt een kennismakingsgesprek
Je maakt een assessment
Je ontvangt een aanbieding
Welkom in onze wereld

$ads={2}


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال