Marketing vezető [Hungary]


 

Keressük Marketing vezetőnket! Csatlakozz a vezető magyar hamburger étteremlánchoz, a Zing Burger csapatához! Egy jó fej Marketing vezetőt keresünk a ZING Burger csoporthoz, Magyarország legnagyobb fast casual éttermi vállalkozásához, aki rendkívül motivált, energetikus és komoly marketinges tapasztalattal rendelkezik. Nagy szabadságot kapsz a marketing területen, nyitottak vagyunk egymás ötleteire. Előny, ha rugalmasan kezeled a hirtelen adódó változásokat és ilyenkor is precíz tudsz maradni. Amikor 10 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, felpörgetjük, megreformáljuk a street food világát, nem is gondoltuk, hogy ilyen gyorsan még ennél is tovább lépünk. A célunk már akkor is az volt, hogy minőségi, ízletes, prémium hamburgert készítsünk; olyat, ami a városban mozgolódva a legnagyobb rendezvényeken is elérhető. A ZING Burgerben ma már több mint 15 étteremben várjuk a vendégeinket Magyarországon! Mivel ez a fejlődés a mai napig tart, ezért bővülő cégünk stabil, fiatal csapatát szeretnénk erősíteni egy igazi Marketing vezetővel.

Marketing vezető

Főbb feladatok, munkák:

A Te feladatod, küldetésed lesz:
  • Marketing vezetőként dolgozd ki a marketing stratégiánkat!
  • Tervezd meg az online és offline marketing kampányainkat, de a kivitelezésben és nyomon követésben is vegyél részt!
  • De többek közt feladatod lesz a kreatív anyagok menedzselése, fotózások megszervezése, számlák kezelése, marketing kampányokhoz kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása, szerződéskezelés, marketingköltségek folyamatos nyilvántartása, rögzítése.
  • Építs támogató kapcsolatokat a cégcsoporton belüli különböző partnerekkel, szervezeti egységekkel, valamint beszállítókkal (nyomdák, grafikus, ügynökség)!
  • Hozd ki a legjobbat a cég online megjelenéséből! Kezeld a felületeinket (copywriting feladatok ellátása, közösségi média tartalmak írása: facebook, instagram, google, youtube, tiktok)!

    Az álláshoz tartozó elvárások:

    Téged keresünk, ha Tapasztalat
  • Legalább 2 év releváns tapasztalattal és vezetői tapasztalattal rendelkezel. Kvalifikáció
  • Marketing vagy gazdálkodási szakirányú felsőfokú végzettségedet megszerezted.
  • Microsoft Office (Excel!, Word) programokat gyakorlottan használod. Képességek Érted a huszonévesek nyelvét és tudsz is hozzájuk szólni. Jól megy a kommunikáció és könnyen teremtesz kapcsolatokat. Pozitív a személyiséged, szeretsz mosolyogni, energetikus vagy és nyitott. Erős kereskedelmi szemlélettel, tervezési és szervezési gyakorlattal rendelkezel. Határozott vagy, és tudsz dönteni is. Precíz és önálló vagy munkavégzésed során. Középfokú az angol nyelvtudásod.

    Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

    Marketing manager/asszisztens munkakörben legalább 2 éves tapasztalat. Következő programok ismerete: Adobe (Premier, Photoshop).

    Amit kínálunk:

    Egy csapatot, ahol önálló felelősségvállaláson alapulva, egymásban bízva növekedünk. Célunk, hogy egy világszínvonalú szolgáltatást nyújtsunk és nemzetközi piacra lépést valósítsunk meg. Mindezt nem ingyen kérjük, természetesen, hanem egy piacképes vezetői csomaggal, és 13. havi fizetéssel díjaznánk elhivatott munkádat. Dolgozói kedvezmény a Zing-es fogyasztásokra. Közösségi programok. Szakmai tréningek.


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال