Myynnin assistentti [Finland]


 

Haemme Kurikan konttoriin

MYYNNIN ASSISTENTTIA

Haemme joukkoomme uutta työkaveria vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen raudanlujien ammattilaistemme porukkaan, tutkitusti Suomen parhaan palvelun pankkiin.

Myynnin assistenttina kuulut myynnin tuen tiimiin, joka toimii neljällä eri paikkakunnalla. Olemme kasvava ja kehittyvä yksikkö ja vastaamme pankkimme päivittäispalveluista sekä avustamme asiakasvastaavia ja asiantuntijoita heidän työtehtävissään.

Vastaat myynnin assistenttina Kurikan konttorin päivittäispalveluista. Työhösi kuuluu asiakkaiden avustamista niin konttorilla, puhelimessa kuin verkossakin. Pääset osallistumaan myynnin tuen vaihteleviin työtehtäviin ja työskentelemään myös kassalla.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, kykyä hallita useita tehtäviä samanaikaisesti, tarkkuutta, halua kehittyä ja oppia uutta.

Meillä on Suomen parhaat työkaverit. Työsi on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. POP Pankit on kehittyvä finanssiryhmä, joka on palkittu parhaasta asiakaspalvelusta jo yli kymmenen vuoden ajan! Asiakas on ykkönen, se näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vastuullinen työnantaja ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista tarjoamalla kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävistä antaa kehityspäällikkö Essi Kiskola, puh. 040 808 5485.

Hakuaika päättyy 17.9.2023. Hae paikkaa hakulinkin kautta, hakemuksia voidaan käsitellä jo hakuaikana.

POP Pankki, Kurikan Osuuspankki kuuluu POP Pankki -ryhmään. Pankillamme on konttorit Kurikassa, Tampereella, Seinäjoen Ideaparkissa, Jämijärvellä ja asiakkaita verkossa palveleva digikonttori POP Online. Tampereen konttorin yhteydessä toimii myös kiinteistönvälitysliikkeemme POP Kotikauppa. Olemme saaneet kiitosta nopeasta, asiantuntevasta ja iloisesta palvelustamme, joka oli tutkitusti Suomen parasta (Epsi Rating) jälleen vuonna 2022 niin henkilö- kuin yritysasiakkaidenkin mielestä.

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 18 POP Pankkia, keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj, POP Asuntoluottopankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

POP PANKKI -RYHMÄ
POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 18 POP Pankkia, keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj, POP Asuntoluottopankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

Yhteystiedot: Essi Kiskola, p. 040 808 5485
Työpaikan osoite: 61300 Kurikka
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 17.09.2023 20:59
Jätä hakemus: https://www.poppankki.fi/pop-pankki/tutustu-meihin/toihin-pop-pankkiin/a...
Ilmoitus jätetty: 24.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 07db5323-7528-4b84-93a6-e399d5325069

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Kurikan Osuuspankki
61300 Kurikka
Etelä-Pohjanmaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.08.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال